top of page

Corona

Kære patienter.

COVID19 pandemien gør at vi er nødt til at tage særlige forholdsregler for at passe på vores særligt sårbare patienter og lægehusets ansatte.

Det er vigtigt at du ringer til os og ikke møder uanmeldt op i klinikken hvis du mistænker smitte.

Symptomer på luftvejsinfektioner og coronasmitte:

Feber

Halssmerter
Tør hoste
Vejrtrækningsbesvær


Ved tvivl kontakt klinikken pr. telefon eller mail.

Du kan læse mere om Corona/Covid-19 på nedenstående link:

Corona test

Corona test skal bestilles online på

www.coronaprover.dk

Hvis du ikke har NemId kan du ringe til

Region Midtjylland, tlf. 78 42 42 42, hverdage kl. 8-16, weekend og helligdage kl. 9-13

Corona positiv?

Til dig, der er testet positiv for ny coronavirus

Nedenfor finder du link til Sundhedsstyrelsens pjece om hvordan du skal forholde dig under selvisolation, hvem du bør fortælle, at du er smittet m.v.

Vaccination

Vi får rigtig mange spørgsmål omkring vaccine mod Corona/Covid-19. Vi kan godt forstå at du er usikker på, hvornår det bliver din tur til at blive vaccineret.


Det er ikke os der bestemmer hvem der får tilbudt vaccinationen, og hvilken type af vaccine, og vi kan ikke gøre noget for at fremskynde processen. Desværre !

Coronapas

Færdigvaccinerede borgere, der er fritaget fra digital post, vil løbende få tilsendt vaccinationsdokumentation direkte via fysisk post i takt med, at de færdigvaccineres.

Færdigvaccinerede borgere kan ringe til sundhed.dk og bestille et printet vaccinationspas, hvis de har behov for det. Borgere kan ringe på telefonnummer 4422 7774 og oplyse deres CPR-nummer. Herefter vil borgeren modtage vaccinationspasset med posten inden for et par dage.

Myndighederne opfordrer dog fortsat til, at så mange som muligt bruger de digitale løsninger eller printer selv via sundhed.dk.

bottom of page