top of page

Udlandsrejse

Rejsevejledning og vaccination
Skal du ud at rejse og er der behov for vaccinationer?

Vejledning vedrørende rejsevaccinationer er en kompliceret sag med mange facetter. Det kræver derfor en grundig udspørgen og vejledning. Derfor giver vi kun rejsevejledning som konsultation i klinikken, og ikke over telefon eller e-mail.

Booking

Bestil en tid ved lægen så tidligt som muligt. I nogle tilfælde skal 1. vaccination gives måneder før afrejse.


Tidsbestillingen skal foregå gennem vores sekretær pr. telefon, og ikke online.

Det er en god ide at gøre opmærksom på rejsens mål og varighed når du bestiller tid – skal du på jordomrejse eller bare til flere fjerne lande er der behov for ekstra tid afsat til konsultationen.

Lider du af kroniske sygdomme bedes du oplyse dette ved tidsbestilling.

Priser

En rejsemedicinsk vejledning koster 480 kr. (den offentlige sygesikring dækker ikke her).

Derudover er der udgifter til de enkelte vacciner, der skal afhentes på apoteket, samt udgift på 200,00 kr. hver gang man kommer til vaccination. Er man en familie, der skal vaccineres sammen er prisen 200,00 kr. for vaccination for den første og 100,00 kr. for næstfølgende familiemedlemmer.

Forsikring

Oplys altid dit forsikringsselskab hvis der tilkommer ny sygdom eller forværring af eksisterende sygdom, herunder hvis du begynder at indtage ny medicin. På denne måde sikrer du dig, at du er tilstrækkelig dækket.

Pillepas: Hvis du rejser til udlandet med vanedannende receptpligtig medicin ( fx. morfika, benzodiazepiner eller sovemedicin) skal du have lavet et pillepas. Spørg din læge eller apoteket hvis du er i tvivl.

Bestil pillepas i god tid på apoteket.

bottom of page